Ny film fra Høgfoss & Fallan Jaktfilmer


Rådyr og rådyrjakt nr 6.
Høgfoss & Fallan Jaktfilmer er en av Norges største jaktfilmprodusenter og de skal i år som i fjor stå sammen med oss på Villmarksmessen Lillestrøm.

Mer om Villmarksmessen Lillestrøm kommer senere denne uka!

Filmen handler litt om denne karen – som jo har gode bikkjer – og som vet det. Dachs kaller han «tjafsedachs», «snatredachs» eller noe annet. Ikke vil han skyte for slikt heller. Drevere kaller han «nabokommunebikkjer» eller noe… Se bare her.

 

About Winge Våpen AS

Winge Våpen AS - regionens ledende spesialforretning innen Våpen, jakt, Jaktutstyr, skyting, sportsfiske, viltkamera, Kikkertsikte og friluft. Virksomheten åpnet 1. Juli 1997. Vi har på den korte tiden fått til en våpenbutikk som med sitt store utvalg samler jegere og pistolskyttere fra hele Norge. Også for friluftsfolk er det blitt en spennende butikk. Winge våpen AS disponerer totalt 350m² lokale. Med ca.150m² butikk-lokale innredet i villmarkspanel og treverk, har vi skapt en våpenforetning med riktig "atmosfære". Vi har Østfolds største utvalg av nye og bruktevåpen og i butikken har vi utstilt mellom 180 -220 nye og brukte våpen til enhver tid. Siden vi åpnet vår butikk i 1997 har vi opparbeidet oss stor kunnskap, både om bransjen og om kunders ønsker og behov. Kunnskap og service er viktig for oss, og vår daglige kontakt med kunder har gitt oss verdifulle tilbakemeldinger på produkter. Winge Våpen AS legger stor vekt på god service, og at du som kunde kan handle på en trygg og hyggelig måte. Vi ønsker deg velkommen til en spennende handel hos oss i Moss.

Posted on 28. mars 2011, in Jaktfilmer. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

%d bloggers like this: